Vakar konstatētas vairākas zādzības, bet vienā no tām cietusi sieviete. Tā kā zaglim nav izdevies viņai no rokām izraut rokassomiņu, viņš sievietei ar nazi iedūris vēderā un mugurā.

Vakar ap plkst. 7.45 Ventspils novada Vārves pagasta pārvaldes ēkā konstatēta zādzība no kases telpas, kur nozagts seifs ar naudu. Durvis ēkā nav uzlauztas. Materiālie zaudējumi tiek precizēti un policija noskaidro visus notikušā apstākļus. Uzsākts kriminālprocess.

Bet ap plkst. 17 Tārgales ielā veikalā 27, 19 un 25 gadus veci vīrieši, nesamaksājot piesavinājās četras pakas kafiju 19,80Ls vērtībā. Preces atdotas veikalam. Arī šajā gadījumā uzsākts kriminālprocess.


Savukārt ap plkst. 17.10 Talsu ielā nepazīstams vīrietis mēģināja sievietei no rokām izraut somiņu. Kad viņam tas neizdevās, vīrietis ar nazi iedūra viņai vēderā un mugurā. Pēc notikušā cietusī nogādāta Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas uzņemšanas nodaļā. Pēc mediķu sniegtās informācijas gūtās traumas nav dzīvībai bīstamas. Visus notikušā apstākļus policija noskaidro uzsāktā kriminālprocesa ietvaros.

Zagļi pabijuši arī kādā dzīvoklī Embūtes ielā, kur, pielāgojot atslēgu, ir iekļūts dzīvoklī un no tā nozagti dažādi juvelierizstrādājumi. Arī par šo zādzību gadījumu uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: