14.augustā dažu stundu laikā Ventspils pilsētā un novadā reģistrētas trīs avārijas, turklāt visos gadījumos vainīgo automašīnu stūrētājas bija sievietes, bet kopsummā negadījumos iesaistītas četras daiļā dzimuma braucējas.

Ap plkst. 12 Jāņu ielā 58 gadus veca sieviete brauca ar automašīnu Toyota, bet krustojumā ar Pils ielu neizpildīja ceļa zīmes prasības, kas nosaka, ka neapstājoties tālāk braukt aizliegts. Tāpēc sekoja sadursme ar automašīnu Opel Zafira. Cietušo šajā negadījumā, par laimi, nav.

 

Trīs stundas vēlāk 37 gadus veca Honda CRV vadītāja, izbraucot uz Lielā prospektā neizpildīja ceļazīmes Dodiet ceļu! prasības un izraisīja sadursmi ar auto Lexus IS 250. Arī šai automašīnai pie stūres bija sieviete, un arī šajā negadījumā cietušo nav.

 

Bez cietušajiem beidzās arī automašīnas apgāšanās Popes pagastā. 45 gadus veca sieviete, kas bija automašīnas stūres Suzuki SX4, ceļa pagriezienā pie mājām neizvēlējās ceļa segumam atbilstošu un drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar braucamā vadību. Automašīna nobrauca no braucamās daļas un apgāzās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: