Zagļi pastrādājuši vairākas zādzības gan novadā, gan pilsētā. Tika nozagti 8 elektrodzinēji, velosipēds, makšķeres, kā arī daudzas citas lietas, bet Ziru pagastā no kāda īpašuma nelikumīgi izcirsti koki.

Laika posmā no 3. – 5. aprīlim Tārgales pagastā no graudu kaltes nozagti 8 elektrodzinēji. Materiālie zaudējumi – 600 lati. Ir uzsākts kriminālprocess.

Bet Ziru pagastā 5. aprīlī iesniedzējs konstatējis, ka kāda SIA piederošajā īpašumā nelikumīgi izcirsti koki. Arī šajā gadījumā uzsākts kriminālprocess.

Savukārt 6. aprīlī ap plkst. 7.30 Rindas ielā no kādas  SIA ēkas ārpusē nozagts pie sienas piestiprināts elektrības paveida kabelis.

Bet laika posmā no 31. marta līdz 6. aprīlim Vidusceļa ielā vasarnīcai zagļi izlauzuši loga rāmi un nozaguši dažādas  mantas – velosipēdu, divas makšķeres, elektrovadus un alumīnija pannas. Materiālais zaudējums – 55 lati. Ir uzsākts kriminālprocess.

Savukārt 6. aprīlī plkst. 10.30 Lāčplēša ielas teritorijā 37 un 36 gadus veci vīrieši mēģināja aiznest teritorijas metāla žoga fragmentu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: