Vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā www.latvija.lv sākusies vienotā pieteikšanās studijām desmit Latvijas augstskolās, tai skaitā Ventspils Augstskolā.

Šādi var pieteikties studijām Banku augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Latvijas Universitātē, Liepājas Universitātē, Rīgas Tehniskajā universitātē, Rīgas Starptautiskajā biznesa un ekonomikas augstskolā, Rēzeknes Augstskolā un Ventspils Augstskolā.

Pieteikties var gan elektroniski vienotajā valsts un pašvaldību pakalpojumu portālā, gan arī klātienē jebkurā no augstskolu uzņemšanas punktiem no 12. līdz 19.jūlijam.

Piesakoties studijām, izmantojot e-pakalpojumu "Elektroniska pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās", sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru var piekļūt šā gada centralizēto eksāmenu rezultātiem.

Izmantojot vienoto sistēmu un e-pakalpojumu, topošajiem studentiem ir iespēja ar vienu pieteikumu studijām minētajās augstskolā pieteikties vairākām šo augstskolu piedāvātajām pamatstudiju programmām.

Vienotās pieteikšanās maksa ir 20 latu neatkarīgi no augstskolu un izvēlēto studiju programmu skaita.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: