FK Ventspils galvenais treneris Sergejs Podpalijs piecos vīrslīgas mačos nevarēs palīdzēt savai komandai no rezervistu soliņa, šodien lēmusi LFF Discipinārā komisija

Ventspilnieku galvenais treneris nu jau kārtējo diskvalifikāciju izpelnījās mačā ar Skonto, kad ļoti enerģiski bija noreaģējis uz mača tiesnešu darbību laukumā. Arī pirms tam pie Podpalija regulāri piestaigāja mača ceturtais tiesnesis, aicinot ventspilnieku nomierināties, tāpēc nav brīnums, ka pēc kārtēja sašutuma uzplaiksnījuma galvenais tiesnesis Andris Treimanis parādīja, ka trenerim jādodas uz tribīnēm. Krievijas speciālists tikai iepriekšējā mačā bija atgriezies uz komandas rezervistu soliņa pēc divu maču diskvalifikācijas izciešanas.

Podpalijam būs jāšķiras arī no 500 latiem, bet 200 latu naudas sods jānomaksā ventspilnieku pussargam Jevgeņijam Kosmačovam par tiesnešu apvainošanu pēc spēles. Uz vienu spēli diskvalificēts pussargs Eduards Suhanovs, kurš arī pirms neilga laikam jau bija spiests futbolu skatīties no malas.

Tāpat Disciplinārā komisija lēma noraidīt FK Ventspils protestu par nepieteiktu spēlētāju dalību mačā ar Daugavu. Daugavpils komandā spēlei bija pieteikti un arī laukumā devās futbolisti, kas pirms tam bija izīrēti Gulbenes komandai. Tā kā pāreju periods sākas tikai 6. jūlijā, bet mačs risinājās ātrāk, ventspilnieki uzskatīja, ka daugavpilieši nav rīkojušies atbilstoši sacensību reglamentam. Lai gan tajā ir punkts, kurā teikts, ka minimālais īres periods ir laika periods starp pārejas periodiem un, ka starp pārejas periodiem spēlētājs var spēlēt tikai vienā komandā, komisija paziņoja, ka ar šiem futbolistiem viss ir kārtībā un ventspilnieku protests nav apmierināms.

Foto: fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: