Ventspilī reģistrētas kārtējās zādzības, aizturēti cilvēki, kas neprot uzvesties alkohola reibumā, bet novadā suns iekodis bērnam.

29.aprīlī ap astoņiem vakarā kādu māju pagalmā Zūrās saimnieces suns iekodis kājā deviņus gadus vecai meitenītei. Uzsākts kriminālprocess.

Administratīvā lietvedība uzsākta pret 24 gadus vecu vīrieti, kurš, būdams alkohola reibumā, Inženieru ielas namu pagalmā dižojies ar gāzes pistoli. Ierocis bija pielādēts ar desmit patronām. Šajā pašā vakarā Ventspils-Kuldīgas ceļā policija apturēja automašīnu VW Passat Variant, kuras vadītājs – 27 gadus vecs vīrietis – bija alkohola reibumā (1,29 promiles), turklāt viņam arī nebija autovadītāja apliecības. 

30.aprīlī naktī Ostas ielā uzlauzts un apzagtas ceha telpas un darba kabineti. Nozagti metināmā aparāta kabeļi un dators ar printeri. Savukārt 1. maija rītā Tārgales pagastā konstatēts, ka no automašīnas, kas atradās kāda SIA teritorijā, nozagti četri lietie diski ar ziemas riepām. Šajā pašā dienā no Kultūras centra telpām nozagti divi BMX velosipēdi. Par visām zādzībām uzsākti kriminālprocesi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: