2. maijā Valsts policijas koledžā (VPK) norisināsies Atvērto durvju diena. Interesenti varēs uzzināt informāciju par mācībām VPK un Iekšējās drošības akadēmijā īstenoto studiju programmu, kā arī iestājpārbaudījumiem.

Aizraujošā Atvērto durvju dienas aktivitāšu programma sniegs ikvienam apmeklētājam iespēju gūt priekšstatu par studiju procesu, policista profesiju un karjeras izaugsmes potenciālu, kā arī rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Dalībnieku reģistrācija notiks no plkst. 9 - 9.30 Rīgā, Ezermalas ielā 10.

Lai pasākuma apmeklētājiem rastos priekšstats par policistu ikdienas darbu, kadeti demonstrēs VPK apgūtās prasmes, tostarp uzbrukuma atvairīšanas un aizsardzības taktikas paņēmienus un personu aizturēšanu no automašīnām. Vairākās aktivitāšu stacijās ikvienam Atvērto durvju dienas apmeklētājam būs iespēja uzzināt, kā tiek fiksētas pirkstu pēdas, pārbaudīt šaušanas prasmes un zināšanas par policijas darbu, vērot ierindas mācību, satikt Valsts policijas koledžas kinologus un dienesta suņus Freju un Robi, izmēģināt XVR simulatora sniegtās iespējas, aplūkot Valsts policijas dienesta transportlīdzekļus un bezpilota gaisa kuģus jeb dronus, kā arī satikt hipologus ar dienesta zirgiem u.c.

Dienas laikā interesenti varēs tikties ar Valsts policijas koledžas personālu, Studējošo pašpārvaldi, kadetiem un policistiem, lai noskaidrotu interesējošos jautājumus par mācībām Valsts policijas koledžā un policista profesiju.

Izglītība VPK ir iegūstama bez maksas, turklāt studiju laikā visiem kadetiem tiek maksāta stabila darba alga un nodrošinātas sociālās garantijas, piemēram, veselības pakalpojumi. Šogad dokumentu iesniegšana VPK norisināsies no 12. jūlija līdz 23. jūlijam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: