Šonedēļ, no 13. līdz 15. novembrim, Ventspilī ieradīsies tehnoloģiju konkursa ''Ventspils IT izaicinājums'' finālisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas, lai pārbaudītu savas zināšanas un erudīciju, kā arī mērotos zināšanām informācijas un komunikāciju tehnoloģiju jomā.

Konkursa finālisti vecuma grupā no 4. līdz 12. klasei Ventspilī ieradīsies trešdien, 13. novembrī. Konkursa pirmajā dienā dalībnieki iekārtosies naktsmītnēs un saņems norādījumus par konkursa fināla norisi. Savukārt vakarā finālisti tiks aicināti piedalīties svinīgajā konkursa ''Ventspils IT izaicinājums 2019'' atklāšanas pasākumā Livonijas ordeņa pilī, kura ietvaros jauniešiem būs iespēja iepazīt vienam otru, piedaloties dažādās izklaidēs.

Ceturtdien, 14. novembrī, Ventspilī ieradīsies arī paši jaunākie konkursa finālisti, 1. līdz 3. klašu audzēkņi, lai kopā ar pārējiem dalībniekiem veiktu dažādus tehnoloģiju uzdevumus.

Dienas izskaņā, komandas tiks aicinātas uz vakara pasākumu Jaunrades namā, kur dalībniekus gaida dažādas izklaidējošas aktivitātes un grupas Simply Charm koncerts.

Konkursa fināla pēdējās dienas, 15. novembra, pirmajā pusē dalībnieki dosies ekskursijās uz dažādiem Ventspils uzņēmumiem un iestādēm un piedalīsies radošās darbnīcās. Dienas izskaņā notiks tehnoloģiju konkursa ''Ventspils IT izaicinājums 2019'' noslēguma pasākums, kura ietvaros tiks paziņoti fināla rezultāti un sadalīts kopējais balvu fonds gandrīz 12 000 EUR apmērā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: