''Gudrinieks'' ir radošo spēju un intelekta attīstības skola zinātkārajiem, kurā mācās skolēni no visām Ventspils skolām, gūstot iespēju paplašināt un padziļināt zināšanas dabaszinību priekšmetos.

Skolas nodarbības vada dabaszinību skolotāji no dažādām skolām, un mācības tajā notiek latviešu un krievu valodā. Grupās ir 15 līdz 17 skolēni, ar kuriem strādā divi pedagogi.

Skola ''Gudrinieks'' no jauna uzņem 4. klases skolēnus ar teicamu lasītprasmi, motivāciju mācīties, zinātkāri un interesi par dabā un sabiedrībā notiekošajiem procesiem, kā arī pēc klases audzinātāja un citu skolas pedagogu ieteikumiem. Tāpat aicināti pievienoties jauni dalībnieki 5. līdz 9. klašu grupās.

Skolēna iesaistīšanos skolas nodarbībās apliecina elektronisks vecāku iesniegums, kas pieejams šeit (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEarnV6QzZcygdrv9lVyRvOo3Ki4HcrRDcy-lU2-HqmOzx1g/viewform).

Pirmā nodarbība notiks 14. septembrī Ventspils Valsts 1. ģimnāzijā:

4., 5., 9. klasei no plkst. 10;

6., 7., 8. klasei no plkst. 12.

4. klašu skolēnu vecākus aicinām uz informatīvu sapulci 14. septembrī plkst. 10.

Vairāk informācijas meklējiet Ventspils Jaunrades nama mājaslapā (http://jaunradesnams.lv/jaunrades-nams/skola-gudrinieks/).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: