Neskatoties uz to, ka šogad ūdenssaimniecības infrastruktūras atjaunošanai un paplašināšanai nav pieejams Eiropas Savienības līdzfinansējums, pašvaldības SIA ŪDEKA turpina rūpēties par savu pakalpojumu kvalitātes nodrošināšanu, atjaunojot nolietojušos ūdensapgādes un kanalizācijas infrastruktūru.

Uzņēmums turpina rūpēties arī par to, lai pēc iespējas vairāk iedzīvotājiem būtu pieejami centralizēti ūdenssaimniecības pakalpojumi.

Būvdarbu lielākais objekts šogad ir Rīgas iela posmā no Vasarnīcu ielas līdz Katoļu ielai, Ventspilī. Ielas posmā tiek veikta esošo ūdensvada un kanalizācijas tīklu pārbūve, lietus kanalizācijas sistēmas atdalīšana no sadzīves kanalizācijas ārējiem tīkliem, kā arī seguma atjaunošana.

Kopā ar pašvaldības SIA ŪDEKA objekta sakārtošanā piedalās arī pasūtītāji pašvaldības SIA Ventspils siltums, pašvaldības iestāde Komunālā pārvalde un VAS Valsts nekustamie īpašumi.

Pašlaik ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve jau ir pabeigta, kā arī ar betona bruģakmens segumu jau atjaunota lielākā daļa ielas brauktuves.

Vasarnīcu ielas posmā no Parka ielas līdz Riņķa ielai līdz ar jaunā mācību gada uzsākšanu un tūristu plūsmas samazināšanos ir sākušies ūdensvada pārbūves darbi 0,4 km garumā. Būvdarbi notiek gājēju ietves zonā ielas pusē, kur atrodas Piejūras brīvdabas muzejs, līdz ar to šajā ielas posmā būvdarbu laikā nav plānoti būtiski satiksmes ierobežojumi. Būvdarbi objektā notiek kompleksi ar pašvaldības SIA Ventspils siltums, kas ielas posmā veic jaunu siltumtrašu būvniecību.

Savukārt Ziedoņu ielā septembra beigās tiks uzsākta jaunu kanalizācijas tīklu izbūve, nodrošinot iespēju pievienoties centralizētajai kanalizācijas sistēmai mājsaimniecībām, kam līdz šim bija iespēja izmantot tikai ūdensapgādes pakalpojumus. Iela tiks atjaunota ar jaunu asfaltbetona segumu.

Visi plānotie būvdarbi Rīgas ielas posmā ir jāpabeidz jau šoruden.

Vasarnīcu ielas posmā no Parka ielas līdz Riņķa ielai būvdarbi notiks septembrī un oktobrī.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: