Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultātes 2. kursa studenti sadarbībā ar Mihailu Šapkinu strādā pie kopīgas sistēmas projektēšanas. Šī sistēma paredzēta ideju autoriem, jaunuzņēmumiem un projektiem, lai veicinātu to attīstīšanu.

Web project community ir unikāls projektu īstenošanas resurss. Tā ir interneta vietne, kur tiešsaistē sadarbojas projektu īstenotāji un eksperti, tādējādi apvienojot dažādu jomu pārstāvjus. Ideju autoriem ir iespēja dalīties ar savām biznesa idejām. Komunicējot savā starpā, daloties pieredzē, saņemot vērtīgus padomus, katrs no dalībniekiem iegūst nepieciešamo resursu tālākajai darbībai, lai sasniegtu projekta mērķi.

Ikvienam, kam ir ideja vai jau gatavs projekts, taču nav informācijas, kā to īstenot vai ir nepieciešams atbalsts, tad Web project community ir iespēja satikt domubiedrus, nepieciešamos profesionāļus. Tādējādi ir iespējams piesaistīt sekotājus savam projektam un atbalstītājus profesionālajai izaugsmei.

Studenti jau ir prezentējuši sākotnējās sistēmas idejas un piedāvājuši interesantus sistēmas nosaukumus.

Šādas sistēmas ideja radusies, sniedzot trīs gadu mentoringa pakalpojumus vairāk nekā 200 ideju autoriem, jaunuzņēmumiem un uzņēmumiem.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Michael Shapkin 16.04.2019, 15:25:09

    Sveiki! Paldies par publikāciju! Prieks redzēt! Vai arī avīvē paradisies? ;)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: