Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centrs uzsācis jaunu projektu “CREAzone/ Reinvent”, kurā iesaistīs jauniešus vecumā no 18 līdz 25 gadiem.

“CREAzone/ Reinvent” ir unikāls jauniešu uzņēmējdarbības projekts, kura mērķis ir palīdzēt jauniešiem apvienot uzņēmējdarbības modeļus un radošumu jaunos un daudzsološos uzņēmumos. Projekta mērķa grupa ir 240 jaunieši no Latvijas un Lietuvas vecumā no 18 līdz 25 gadiem.

Galvenā problēma, kurai “CREAzone / Reinvent” pievērš uzmanību, ir augstais bezdarba līmenis, īpaši jauniešu vidū.

Projekts sastāv no 5 posmiem, katra posma kopējais ilgums ir 7 mēneši. Projekta īstenošanas laikā jaunieši gūs ne tikai praktiskas zināšanas, kā attīstīt biznesa ideju, bet arī iepazīsies ar aktuālajiem jautājumiem, kas svarīgi mūsdienu biznesa vidē.

Pēc katra posma dalībnieku skaits tiks samazināts līdz katram nākamajam posmam, uzaicinot visprogresīvākos un motivētākos iepriekšējo posmu dalībniekus.

10. oktobrī plkst. 16 Ventspils Augstskolas D103. auditorijā notiks šī projekta prezentācija, kurā tiks stāstīts par “CREAzone/ Reinvent” projektu, mērķiem, darbībām, kā arī tiks rīkota radošā darbnīca. Prezentācija ilgs 3 stundas.

Reģistrēties prezentācijām iespējams elektroniski: https://ej.uz/2g11

Projekta ilgums 36 mēneši.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: