Noslēgusies tehnoloģiju konkursa “ITiņš 2018” uzdevumu vērtēšana un noskaidroti uzvarētāji, kas jau nākamnedēļ, 17. maijā, plkst 14 svinīgi tiks sveikti Ventspils Digitālajā centrā.

Marta vidū Ventspils Digitālais centrs aicināja skolēnus pieteikties konkursam “ITiņš 2018” un pierādīt savas zināšanas un erudīciju tehnoloģiju jomā. Konkursa pirmās kārtas ietvaros dalībniekiem bija jāveic dažādi uzdevumi, lai pārbaudītu savas prasmes informācijas tehnoloģijās. Šogad konkurss tika organizēts kā sagatavošanās posms konkursam “Ventspils IT izaicinājums 2018”, līdz ar to tas pārtapa par neklātienes konkursu un piesaistīja daudz vairāk dalībnieku – kopumā konkursam pieteicās 44 komandas.

Konkursa “ITiņš 2018” uzvarētāji:
1.-3. klašu rezultāti:

1. vieta: Ventspils 2. vidusskola, komanda “Datorvilki”;
2. vieta: Ventspils 2. pamatskola, komanda “Conectionbros”;
3. vieta: Ventspils 2. pamatskola, komanda “Digitālīši”.
4.-6. klašu rezultāti:
1. vieta: Ventspils 4. vidusskola, komanda “Storm”;
2. vieta: Ventspils 1. pamatskola, komanda “SestIT”;
3. vieta: Ventspils 4. vidusskola, komanda “Krap”.
7.-9. klašu rezultāti:
1. vieta: Ventspils Pārventas pamatskola, komanda “Pārventa Brothers' Picture”;
2. vieta: Ventspils Pārventas pamatskola, komanda “VPP”.
10.-12. klašu rezultāti:
1. vieta: Ventspils 6. vidusskola, komanda “Apgaismotie datoriķi”;
2. vieta: Ventspils 3. vidusskola, komanda “BigBrick”;
3. vieta: Ventspils 4. vidusskola, komanda “Mauri Produktions”.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    dzintra365 24.05.2018, 12:01:23

    Septembrī puika sāks mācīties skolā, un ar vīru sākam skatīties pulciņu iespējas. Sporta skolas piedāvājumu esam izskatījuši, bet gribētos arī kaut ko mūsdienīgu. Vai Digitālais centrs nākamgad arī taisīs apmācības skolēniem!?

  • 0
    Ventspils Digitālais centrs 24.05.2018, 16:28:44

    Ventspils Digitālais centrs jau trešo mācību gadu Ventspils vispārizglītojošo skolu, Tehnikuma un Mūzikas vidusskolas bērniem un jauniešiem piedāvā plašu interešu izglītības nodarbību klāstu. Šogad skolēni tika uzņemti 49 grupās, 17 tēmās. Lai arī šis mācību gads praktiski jau noslēdzies, Digitālais centrs aicina skolēnu vasaras brīvlaikā apmeklēt Vasaras IT skoliņas nodarbības (plašāka informācija pieejama šeit: http://www.digitalaiscentrs.lv/jaunumi/2018/skolenus-aicina-pieteikties-vasaras-it-skolinai-ventspils-digitalaja-centra), kur iespējams iepazīt gan Digitālā centra pasniedzējus, gan redzēt daļu no tehnoloģijām, ar kurām skolēni mācību gada laikā darbojas pulciņos. Savukārt augusta beigās tiks izsludināta pieteikšanās tehnoloģiju pulciņu nodarbībām Ventspils Digitālajā centrā un Ventspils Pārventas pamatskolā. Interesentus aicinām sekot līdzi informācijai Digitālā centra mājas lapā: www.digitalaiscentrs.lv.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: