Piektdien, 27. oktobrī, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas telpās norisināsies Ventspils Izglītības pārvaldes Metodiskā dienesta organizētais pieredzes seminārs “Praksē balstīta skolotāju profesionālā sadarbība un profesionālā pilnveide”, kurā piedalīsies pedagogi no Daugavpils, Rēzeknes novada, Jelgavas, Liepājas, Ventspils un Ventspils novada.

Seminārs tiek organizēts, atsaucoties vairāku pilsētu un novadu pedagogu interesei un vēlmei atbraukt iepazīties ar Ventspils skolu metodiskā darba pieredzi.

Seminārā pilsētas viesiem Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītāja vietniece Inguna Rudēvica un Metodiskā dienesta vadītāja Inga Pāvula pastāstīs par izglītības iespējām un metodiskā darba pieeju Ventspils pilsētas vispārējās izglītības iestādēs.

Galvenā aktivitāte seminārā ir pieredzes apmaiņa, kas plānota mazākās “Pieredzes stāstu” grupās. Pieredzes stāstos viesi no Ventspils pilsētas skolu pedagogiem uzzinās par skolotāju mācīšanās un sadarbības grupām, vienā klasē strādājošo skolotāju sadarbību, stundu vērošanu skolotāju profesionālajai pilnveidei, skolotāju sadarbību stundu plānošanā un vadīšanā, kā arī par pilsētas Metodiskā dienesta konsultantu darbu. Savukārt viesiem būs iespēja dalīties savā pieredzē un idejās šo tēmu ietvaros.

Pieredzes semināru noslēgumā Ventspils pilsētas pedagogi un pārējie citu pilsētu dalībnieki apkopos iegūto informāciju un secinājumus savās novadu vai pilsētas grupās un prezentēs kolēģiem idejas un iespējas turpmākai sadarbībai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: