Lai automašīnas nestāvētu uz prāmju ielas brauktuves daļas, pēc autovadītāju lūguma prāmju termināla iebrauktuvē no Ostas ielas puses veikti satiksmes uzlabošanas pasākumi - mainīta transporta kustības shēma.

Šobrīd, lai automašīnas uzbrauktu uz prāmja, iepriekšējās vienas auto joslas vietā ved divas.

Šādas izmaiņas veiktas, lai samazinātu automašīnu rindu, kas līdz šim veidojās ceļā uz prāmja iebrauktuvi, kur, gaidot atļauju uzbraukt uz prāmja klāja, veica neatļautu apstāšanās manevru uz Prāmju ielas.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    qwerty 24.10.2017, 18:50:34

    Ja varējāt šādu ierosinājumu realizēt , vai varbūt ir iespējams realizēt vēl vienu? Tāds nieks vien ir,proti, no prāmja nobraukušie krustojumā (Brīvības vs Sarkanmuižas) nereti mauc pa abām joslām taisni. Tikai reti kurš saprot ka kreisā joslā esošam ir atļauts vien kreisais pagrieziens pa Sarkanmuižas dambi. Ļoti pietrūkst dublējošo horizontālo apzīmējumu šajā krustojumā un sadalošās līnijas baltā krāsā tā lai redzot zīmi 298. “Braukšanas virzieni joslā” nerastos ne mazāko šaubu par manevru un tā iespējamību.
    Paskatieties uz šīm vietām ar iebraucēju acīm! Galu galā šīs nav tikai Ventspils ielas ,bet ceļš no prāmja ir E22 (Eiropas nozīmes) ceļš. Tātad ne tikai pašvaldībai rūpe,bet Satiksmes ministrijai arī!

  • 0
    Pipars 24.10.2017, 19:08:45

    Pareiza un atbalstāma doma!
    Tik nevar saprast,kapec tie,kuriem par to algu maksā,nevar paši izdomāt kā uzlabot satiksmes organizaciju?
    Tas bardaks pie Pramju termināla jau gadiem vilkās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: