Pētera ielas Nr. 4 bērnu rotaļu laukumā uzstādīta informatīvā plāksne, kas satur informāciju, kādai vecuma grupai rotaļu iekārtas paredzētas un kur nelaimes gadījumā vērsties pēc palīdzības. Šādas informatīvās plāksnes tiks uzstādītas visos 36 pilsētas rotaļu laukumos.

Ievērojot bērnu rotaļu laukumu uzturēšanas vadlīniju nosacījumus, kas paredz, kā pareizi un droši ierīkot rotaļu laukumu, uzstādot rotaļu iekārtas un ieklājot bērnu aktivitātēm drošu segumu, veicinot drošības apsvērumus, papildus pie katra izveidotā rotaļu laukuma tiks uzstādītas arī informatīvās plāksnes, kur aprakstīti noteikumi, kā izmantot laukumu, kādai vecuma grupai tas paredzēts, kur griezties rotaļu iekārtu bojājuma gadījumā, un kam zvanīt, ja laukumā noticis nelaimes gadījums. Uz katras uzstādītās plāksnītes norādīta arī laukuma atrašanās vieta, lai nepieciešamības gadījumā zvanītājs viegli orientētos, kādā adresē rotaļu laukums atrodas.

Kaut arī Ventspils bērnu rotaļu laukumu tehniskā apkope un apsekošana notiek regulāri, tomēr bojātu rotaļu iekārtu gadījumā atgādinām, ka iedzīvotāji informāciju var nodot, zvanot uz p/i "Komunālā pārvalde" tālruni 636 24 269 vai jebkurā laikā sūtot vēstuli p/i "Komunālā pārvalde" Facebook kontā https://www.facebook.com/komunalaparvalde/.

Lai nodrošinātu maksimālu drošību bērnu fiziskajai veselībai, rotaļu laukumus bērniem paredzēts izmantot tikai pieaugušo uzraudzībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: