Ventspils Zilā karoga pludmalē iepretim glābšanas stacijai aizvadītas jau 22. sacensības akmens mešanā, kas iekļautas arī tautas sporta programmā Nāc un sporto.

Sacensību iniciators ir Māris Grīva, kurš arī pats piedalījās akmens mešanā, turklāt varēja būt gandarīts, ka labākos rezultātus sasniedza viņa bērni. Sacensību formāts paredzēja, ka katram dalībniekam tiek dota iespēja mest sevis izvēlētos akmeņus trīs reizes, bet ieskaitīts tiek labākais mēģinājums.

Par uzvarētāju sieviešu konkurencē kļuva Gundega Grīva (76 m), otrajā vietā Sanita Lasmane (73 m), bet trešajā vietā ierindojās Monika Leite (58 m). Starp vīriešiem uzvarēja šo sacensību rekordists Jānis Svens Grīva, šoreiz aizmetot 105 metrus, otrajā vietā Matīss Kūla (101 m), bet trešajā Andrejs Stefaņuks (92 m).

Kopumā sacensībās piedalījās 77 dalībnieki, kuru vidū bija Maskavas olimpisko spēļu čempions Dainis Kūla, divkārtējs olimpietis Uģis Lasmanis, Riodežaneiro un Londonas Olimpisko spēļu dalībnieki Arnis Rumbenieks un Lauma Grīva.

Pasākums organizēts ar ES projekta Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī atbalstu.

 

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    ozols 18.09.2017, 16:50:00

    Labs ! :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: