Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē “Saulīte” ieradās Talsu pilsētas un novada mūzikas skolotājas, lai vērotu mūzikas nodarbības mūzikas skolotājas Lienes Prelgauskas vadībā.

Jau vairākus gadus pirmsskolas izglītības iestāde “Saulīte” pulcē Ventspils pirmsskolu un skolu skolotājas un mūzikas skolotājas, lai Latvijas skolotāju iemīļotā lektore, daudzu grāmatu autore, mūzikas pedagoģe Baiba Brice varētu nodot savu vērtīgo pieredzi. Iegūtā pieredze palīdz padarīt bērniem dziedāšanu un citus muzikālās darbības veidus par bērniem aizraujošu piedzīvojumu. Talsu viesi priecājās un novērtēja pozitīvo gaisotni mūzikas nodarbībās, kā arī prasmi ieinteresēt bērnus tā, ka viņi darbojas no sirds un ar prieku, demonstrējot dziedātprasmi, ritma izjūtu, radošumu improvizējot. Liene saka, ka mūzika ir tā, kas mūsu mazajiem bērnību padara gaišāku un aizraujošāku, liek bērnu acīm iemirdzēties priekā.

Jāpiebilst, ka pagājušā gada oktobra nogalē pirmsskolas izglītības iestāde “Saulīte” laipni uzņēma mūzikas skolotāju grupu no Igaunijas pilsētas Narvas. Viesi un mūzikas pedagoģe B. Brice vēroja Lienes vadīto mūzikas pulciņa “Saulstarēni” nodarbību. Viesi izteica atzinību par bērnu tīrajām un skanīgajām balsīm, un bērnu prieku un ieinteresētību nodarbības laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: