Skolēnu ziemas brīvlaika nedēļā 28. un 29. decembrī no plkst. 11:00 – 14:00 Jaunrades nams ikvienam piedāvā apmeklēt dažādas darbnīcas, kurās būs iespēja gan radoši izpausties, fiziski izkustēties un pavingrot, gan arī tehniski konstruēt. Kopā darbnīcas vadīs astoņpadsmit Jaunrades nama pedagogi.

Trešdien, 28. decembrī, radošajās darbošanās tiks ceptas piparkūkas “Piparkūku darbnīcā”, veidoti dažādi svētku rotājumi un dekori, kurus iekārt eglītē vai ielīmēt logā, tiks veidotas sniegpārsliņas un sniegavīri. Savukārt kustību nodarbībās būs iespēja pamēģināt fitnesu, mūsdienu deju "Iedejosim Gaiļa gadu!", kā arī piedalīties improvizācijas un uzmanības spēlēs "Bez robežām".

Ceturtdien, 29. decembrī, notiks tehniska darbošanās lego robotikā, trases automodelismā, tehniskajā modelēšanā, radioelektronikā, dambretē. Būs iespēja veidot eglīšu rotājumus no filca auduma un izgatavot dekorus no koka.

Radošo dienu moto ir: “Ņem līdzi draugu un nāciet kopā radoši darboties!”, jo šī ir iespēja darboties ne tikai Jaunrades nama audzēkņiem, bet ikvienam interesentam jau no bērnudārza vecuma kopā ar ģimenēm.

Speciāli Pārventā dzīvojošiem bērniem un jauniešiem ir iespēja bez maksas nokļūt uz Jaunrades nama darbnīcām - 28. un 29. decembrī plkst. 10:30 aties autobuss no Ventspils 3. vidusskolas, bet plkst. 10:35 no Pārventas pamatskolas. Atpakaļ bērni tiks nogādāti plkst. 14:15 no Jaunrades nama.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: