Lai Ziemassvētku un Jaunā gada svētku prieku varētu saglabāt ilgākam laikam vai ar to dalīties plašākā radu un draugu pulkā, Ventspils Digitālais centrs turpina tradīciju un aicina trešdien, 21. decembrī, plkst. 11:00 – 19:00 visus Ventspils iedzīvotājus un viesus uz foto stūrīti “Svētku gaidās”!

Foto stūrītī ikviens individuāli, pārī, radu vai draugu pulkā aicināts iemūžināt savas svētku gaidas atraktīvās fotogrāfijās. Šogad foto stūrītis būs citādāks nekā ierasts – fotogrāfijas fonam tiks izmantots, tā saucamais, zaļais ekrāns, nevis dekorācijas. Ekrāns ļaus ikvienam izvēlēties savai fotogrāfijai fonu no plašāka piedāvājumu klāsta. Foto stūrīša apmeklētāji aicināti apģērbā neizvēlēties zaļo krāsu, lai nesaplūstu ar izvēlēto fonu.

Tehniski organizēt darbu palīdzēs gan Digitālā centra darbinieki, gan interešu izglītības nodarbību “Digitālā foto un video pamati” audzēkņi, kuriem tā būs lieliska prakse un spēju apliecinājums.

Foto stūrītis “Svētku gaidās” Ventspils Digitālajā centrā tiks organizēts 2.stāva lielajā zālē. Lai nebūtu jāgaida rindā un konkrētais laiks būtu rezervēts tieši jums, nepieciešams iepriekš pieteikties pa tālruni 63607607 vai e-pastu vdc@ventspils.lv. Pieteikšanos neatlieciet uz pēdējo brīdi, jo vietu skaits ir ierobežots.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: