Ventspils 3. vidusskolā tika atzīmēta Starptautiskā jūras diena, kurā svētku noskaņu radīja dažādas aktivitātes, kā arī piedalījās atvērto durvju dienas pasākumā Valsts Robežsardzē un Tieslietu ministrijā.

Galvenie dienas varoņi bija Jūras Valdnieki, kas sveica skolas direktorus, skolotājus un skolēnus. Savukārt sākumskolā norisinājās zīmējumu konkurss „Jūras pasakainā pasaule”.

5.-6. klašu audzēkņiem notika spēle „Kas? Kur? Kad?”, kuras tēma: jūras iemītnieki, jūras dziļuma dzīve un mūsu planētas jūru daudzveidība. Spēles rezultāts – neizšķirts.

Šajā dienā skolā bija īpašs ģērbšanās stils – jūras tematika. Klases bija iespēja parādīt savu kreativitāti, saliedētību, stila un modes sajūtu.

FOTO

Robežsardzē struktūrvienību amatpersonas visiem interesentiem sniedza informāciju par Valsts robežsardzi, iepazīstināja ar struktūrvienību dienesta telpām, galvenajiem uzdevumiem un atbildības rajonu, robežkontroles un imigrācijas kontroles līdzekļiem, kā arī informēja par mācību iespējām Valsts robežsardzes koledžā.

Savukārt 10. un 11. klašu skolēni kopā ar skolotājiem piedalījās atvērto durvju dienā Tieslietu ministrijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: