Ceturtdien, 19. maijā, plkst. 11:00 Ventspils Digitālajā centrā pulcēsies Kurzemes plānošanas reģiona pašvaldību pieaugušo izglītības koordinatori, lai iepazītos ar Ventspils Digitālo centru un diskutētu par informācijas tehnoloģiju pielietošanu tālākizglītības nodrošināšanā Kurzemē.

Pieredzes apmaiņas semināri dažādās Kurzemes pilsētās tiek rīkoti regulāri pēc reģiona izglītības ekspertes Ingrīdas Muraškovskas ierosinājuma. Šādā veidā pieaugušo izglītības koordinatori klātienē iepazīstas ar kolēģu labo praksi tālākizglītības pasākumu nodrošināšanu reģionā, tādējādi sekmējot informācijas apmaiņu par apmācību iespējām blakus esošajās pašvaldībās.

Šoreiz seminārā būs iespēja iepazīties ar Kurzemes reģiona aktualitātēm pieaugušo izglītības jomā, Ventspils Digitālā centra darbību un pieredzi dažādu izglītojošo pasākumu organizēšanā. Tā kā Digitālā centra specifika ir izglītojošie pasākumi dažādās informācijas tehnoloģijās, šajā tikšanās reizē darba kārtībā iekļauti jautājumi, kas saitīti ar tehnoloģiju pielietošanu apmācību organizēšanā, IT apmācību programmu veidošanu, kā arī e-mācību resursu izmantošanu. Ventspils Vakara vidusskolas direktore Ija Lasmane dalīsies savā pieredzē Moodle platformas izmantošanā tālmācības nodrošināšanā.

Semināra laikā paredzētas arī praktiskās nodarbības, kurās tiks apgūts kādu no informācijas tehnoloģijas rīkiem un praktiski izvērtētas konkrētas mācību programmas.

Ar Kurzemes plānošanas reģiona aktualitātēm var iepazīties mājas lapā www.kurzemesregions.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: