Lai uzlabotu komunikāciju un sadarbību starp Ventspils pilsētas domi un Ventspils Augstskolu, Ventspils Augstskola ir nosūtījusi vēstuli uz Ventspils pilsētas domi ar lūgumu mainīt sadarbību koordinējošo personu jeb tā saucamo “kuratoru”.

Esošā kontaktpersona jeb “kurators” - Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Vītoliņš jau pagājušajā gada decembrī ir atteicies komunicēt ar Ventspils Augstskolas rektori. Šī atteikšanās komunicēt radusies iespējams personisku antipātiju dēļ, ko J.Vītoliņš netieši atzinis arī Ventspils Augstskolas Senāta sēdē 23.martā. J.Vītoliņš sniedzis arī tendenciozi negatīvu informāciju par Ventspils Augstskolas darbu kopumā, kas kaitē abu pušu tēlam. Šīs nepietiekamās komunikācijas dēļ ir būtiski traucēta Ventspils Augstskolas sadarbība ar Ventspils pilsētas domi.

Ventspils pilsētas domes pārstāvji Aivars Lembergs un Jānis Vītoliņš ieradās uz Ventspils Augstskolas Senāta sēdi 23.martā, lai uzrunātu senatorus.

Kā jau iepriekš tika ziņots, saspīlējums starp Ventspils pilsētas domes amatpersonām un Ventspils Augstskolu īpaši palielinājās laikā, kad rektore Gita Rēvalde devās uz Minheni, lai piekļūtu un apskatītu Latvijas pirmā satelīta “Venta-1” testēšanu.

Video no 1:32:40

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    666.lv 11.04.2016, 11:13:55

    Pilnīgi pareizi-ši persona visu pagājušā gada nogali bija nodarbināta ar citām-daudz,daudz svarīgākām problēmām!Bija jātiesājas ar kādu Ventspils iedzīvotāju-pensionāru,kurš tieši decembra mēnesī pārsūdzēja spriedumu!
    Tad nav brīnums,ka komunikācija ar kaut kādu tur augstskolas rektori kļūst galīgi mazsvarīga.
    Starp citu,kāpēc nekur neparādās informācija,kā beidzās apelācijas tiesa?Vai taisnība,ka Jansona kungs prāvu pret varturi esot vinnējis?

  • -6
    Adata 12.04.2016, 10:50:54

    Ļoti interesanti palasīt oriģinālo tekstu:
    "Lai uzlabotu komunikāciju un sadarbību starp Ventspils pilsētas domi un Ventspils Augstskolu (VeA), augstskola ir nosūtījusi vēstuli pilsētas domei ar lūgumu mainīt sadarbību koordinējošo personu jeb tā saucamo kuratoru Jāni Vītoliņu, kurš esot atteicies komunicēt ar augstskolas rektori, aģentūru LETA informēja VeA prorektora pienākumu izpildītājs Edvards Ratnieks."
    Tātad viss šis tracis nāk no prorektora p.i. Rātnieka, tā paša Rātnieka kuru VeA Senāta vairākums neievēlēja prorektora amatā, bet kuru tomēr rektore par tādu ir iecēlusi. Tagad laikam mēģina jaukt gaisu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: