Ventspils Tehnikuma zēnu florbola komanda izcīnījusi 2. vietu AMI 26. spartakiādes sacensībās. Iesākumā reģiona atlases sacensībās, kuras norisinājās Druvā 22. martā, Ventspils tehnikuma florbolisti izcīnīja pirmo vietu un vienu no piecām ceļazīmēm uz AMI SK 26. finālsacensībām florbolā Priekuļos 29.martā. Finālsacensībām kvalificējās: Valmieras Tehnikums, Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikums, Daugavpils Tehnikums, Rīgas Tehniskā koledža un Ventspils Tehnikums.

Finālsacensības risinājās pēc apļa sistēmas katrai komandai pa reizei izspēlējot ar katru. Spēles izvērtās ļoti spraigas, jo katrai spēlei finālsacensībās ir milzu nozīme. Ventspils Tehnikuma audzēkņi pirmajās trīs spēlēs izcīnīja uzvaras, un kārta bija pienākusi izšķirošajam mačam ar Rīgas tūrisma un radošās industrijas tehnikumu, kuri arī visos mačos bija izcīnījuši tikai uzvaras, tātad šī mača uzvarētājs arī kļūst par šīs sezonas spēcīgāko profesionālo vidusskolu florbola komandu. Spraigā mačā nedaudz veiksmes pietrūka mūsējiem un ar rezultātu 2:3 tika atzīts rīdzinieku pārākums, kopvērtējumā iegūstot godpilno 2. vietu.

Florbola komandas trenere Irina Gončarova atzīst, ka spēles ir bijušas ļoti interesantas un zēni atdevuši visus spēkus laukumā: “Ir gandarījums par paveikto ar mazu rūgtuma piegaršu, bet tas tikai nozīmē to, ka ir kur augt un tas ir pats galvenais”.

Komandā spēlēja: Alfrēds Ernests Popens, Dāvis Gobiņš, Ojārs Leja, Rūdolfs Ērkšķis, Sandis Bērziņš, Reinis Jākobsons, Jānis Bervalds, Toms Bergmanis, Toms Krūze, Daniels Eiermanis, Elviss Gribusts, Dainis Ķeris.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: