3. februārī Ventspils Tehnikumā notiks profesionālais meistarības konkurss topošajiem ēdināšanas pakalpojuma speciālistiem.

Topošajiem ēdināšanas pakalpojuma speciālistiem konkursa laikā jāpagatavo konkursa ēdieni - zupa (pēc pašu izvēles) un pamatēdiens (iekļaujot produktus, lasi un topinambūru). Savukārt viesmīļiem jāapliecina savas zināšanas un prasmes viesmīlībā, viesu apkalpošanā un ēdiena pasniegšanā.

 

"Lai veiksmīgi piedalītos konkursā nepieciešams talants un labs skolotājs, kurš šo talantu attīsta pareizajā virzienā. Skolotājam ir ļoti liela nozīme, jo viņam pašam ir jābūt zinošam un jāseko līdzi visām aktualitātēm šajā jomā. Skolotājam jāmāk audzēknī radīt interesi, panākt dzirkstelīti viņa acīs, jo bez patiesas aizrautības par savu darbu ne vienmēr var sasniegt labus rezultātus. Dalība konkursā ik katram audzēknim ir nopietns izaicinājums un vienlaikus arī lieliska pieredze", atzīst direktores vietniece praktisko mācību darbā Antra Gārbena.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: