Novembris, kā jau ierasts, tiek aizvadīts valsts svētku noskaņās. Arī Ventspils Augstskolā (VeA) visas nedēļas garumā notiks Patriotu nedēļai veltīti pasākumi.

Trešdien, 11. novembrī, Lāčplēša dienā Ventspils Augstskolas studenti, pasniedzēji un darbinieki plkst. 17:45 pulcēsies pie VeA D korpusa, lai kopīgi dotos uz Rātslaukumu un piedalītos Lāpu gājienā. Pēc gājiena plkst. 19:30 augstskolas dārzā notiks dažādi pārbaudījumi un sacensības Spīdolas un Lāčplēša titula iegūšanai. Vakars turpināsies VeA D korpusa foajē, kur plkst. 21:00 sāksies kopīga sadziedāšanās.

 

Ceturtdien, 12. novembrī, uz Ventspils Augstskolu tiek aicinātas Ventspils un Ventspils novada vidusskolu komandas, lai pierādītu savas zināšanas Erudīcijas konkursā.

 

Piektdienas, 13. novembra, vakarā visi interesenti aicināti iegriezties VeA B7 auditorijā, kur notiks latviešu filmu vakars un diskusija par izvēlētajās filmās attēlotajiem notikumiem. Piedāvājuma būs “Rīgas sargi”, “Vienīgā fotogrāfija”, “Sapņu komanda 1935”, “Baiga vasara”, “Mammu, es tevi mīlu”.

 

Šonedēļ un nākamajā nedēļā Ventspils Augstskolas D korpusā darbosies foto stūrītis svētku noformējumā. Visu novembrim Ventspils Augstskolas bibliotēkā būs apskatāma Kurzemes tautastērpu un lielo lakatu izstāde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: