Ventspils Augstskolā aizvadīta Karjeras diena, kurā piedalījās Ventspils dome, Lattelecom BPO, AAS Balta, C.T.CO, Valodu Vēstniecība, Ventspils Augsto Tehnoloģiju parks, GSK (GlaxoSmithKline), Baltic Technology Group, Lattelecom Technology, Ideju studija un daudzas citas.

Apskati foto!

No rīta varēja apskatīties uzņēmumu stendus, piedalīties dažādās izlozēs un iepazīties ar prakses/darba vietām uzņēmumos. Atnākot uz Karjeras dienām students saņēma „Karjeras ceļvedi” – speciāli izveidotu bukletu par dažādiem uzņēmumiem, kā arī brīvbiļeti uz BK Ventspils. Pasākuma atklāšanas runu teica Ventspils Augstskolas rektors Jānis Eglītis, pēc kura sekoja Ventspils Domes priekšsēdētāja 1. vietnieka infrastruktūras jautājumos Jāņa Vītoliņa prezentācija.

Notika arī izlozes ar jautājumiem par katru no pasākuma atbalstītājiem: t/n „Jūras vārti”, mytrainerclub.com, Ventspils Jaunrades nama planetārija un observatorijas, OC Ventspils un Kino "RIO", lai laimētu dažādas dāvanu kartes, savukārt kopējā izlozē, kurā piedalījās visi pasākuma dalībnieki dāvanu karti 25 latu vērtībā no Ventspils Piedzīvojumu parka laimēja Romāns Stepanovs. Ventspils Augstskolu apciemoja arī Red Bull meitenes, kuras dalīja enerģijas dzērienu.

Pēc izlozēm sekoja dažādu uzņēmumu prezentācijas, lai studenti iepazītos gan ar pašu uzņēmumu, gan prakses/darba iespējām tajā.

Vakarā norisinājās arī Karjeras dienas after party.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: