Trešdien, 19. februārī, SIA ''Olimpiskais centrs ''Ventspils'''' kapitāldaļu turētāji Ventspils pilsētas dome un Latvijas Olimpiskā komiteja apstiprināja budžetu 2020. gadam, kura izdevumu kopsumma ir 4,2 miljoni eiro, tajā skaitā investīciju programma 744 000 eiro.

Būtiskākās investīcijas paredzētas:

- rehabilitācijas centra paplašināšanai Basketbola hallē, kur paredzēta rehabilitācijas zāle ar kopējo platību 70 m2, tajā atradīsies manuālās terapijas zona, vingrošanas zona un ģērbtuves zona;
- stadiona vieglatlētikas sektoru sarkanā seguma daļējai nomaiņai;
- apgaismojuma nomaiņai uz mūsdienīgiem LED gaismekļiem Pārventas sporta halles zālē;
- futbola stadiona Katoļu ielā 40 apgaismojuma sistēmas rekonstrukcijai;
- piedzīvojumu parka rodeļu trases tehniskā projekta aktualizācijai, BMX vasaras bāzes labiekārtošanai, Kaķa takas pilnveidošanai;
- futbola laukumu kopšanas darbiem un citiem tehniskiem un kosmētiskiem remontdarbiem sporta bāzēs.

Oc ''Ventspils'' 2020. gadā plāno saņemt pašvaldības finansējumu 1,8 miljonu eiro apmērā, valsts finansējumu 17 000 eiro apmērā, Latvijas Olimpiskās komitejas finansējumu 20 000 eiro un Futbola federācijas finansējumu 7 500 eiro apmērā.

Līdz ar budžetu ir apstiprinātas arī pakalpojumu cenu izmaiņas atsevišķās sporta un aktīvās atpūtas bāzēs. Galvenokārt saistībā ar aktīvās un klusās sezonas sadalījuma maiņu salīdzinoši nelielas cenu izmaiņas tiek plānotas Ūdens piedzīvojumu parkā, Piedzīvojumu parkā un Pludmales akvaparkā, kā arī Ledus hallē un Vieglatlētikas manēžā. Uzņēmums rūpīgi turpinās strādāt pie pārdošanu veicinošu pasākumu realizācijas, tajā skaitā piešķirot atlaides dažādām pakalpojumu izmantotāju grupām. Aktuālajai informācijai par cenām aicinām sekot mājas lapā www.ocventspils.lv .

Oc ''Ventspils'' pakalpojumus ik gadu saņem gandrīz viens miljons apmeklētāju. 2019. gadā sporta bāzēs norisinājās 181 sporta pasākums un 16 treniņnometnes.

Olimpiskā centra “Ventspils” kapitāldaļu turētāji ir Ventspils pilsētas dome ar 52,68% un biedrība ''Latvijas Olimpiskā komiteja'' ar 47,32% kapitāldaļu.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: