VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izstāsies no Latvijas Tranzīta biznesa asociācijas, bet dzelzceļa kravu pārvadātājs "Baltijas ekspresis" jau to ir izdarījis, apstiprināja uzņēmumu pārstāvji.

LDz pārstāve Ella Pētermane sacīja, ka LDz valde otrdien, 10. decembrī, nolēma izstāties no asociācijas. Attiecīgais lēmums par kompānijas izstāšanos nosūtīts Latvijas Tranzīta biznesa asociācijas vadībai.

Savukārt "Baltijas ekspresis" valdes priekšsēdētājs Māris Bremze apliecināja, ka uzņēmums jau ir izstājies no Latvijas Tranzīta biznesa asociācijas. "Operatīvi reaģējām uz ziņām par sankciju noteikšanu un pieņēmām lēmumu izstāties, lai nepakļautu riskiem uzņēmuma darbību," sacīja Bremze.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    еs 11.12.2019, 16:08:15

    VB vajadzētu publicēt pilnu biedru sarakstu šādās organizācijās uz 9.12.2019. :

    1. Ventspils Attīstības aģentūra;
    2. Biznesa attīstības asociācija;
    3. Latvijas Tranzīta biznesa asociācija.

  • 0
    Prof.Preobraženskis VI 11.12.2019, 16:28:33

    "...bez privātām kompānijām attīstības aģentūras biedri ir Ventspils dome, pašvaldībai piederošais Olimpiskais centrs Ventspils un Kurzemes filharmonija, kā arī Ventspils brīvostas pārvalde un valsts pārziņā esošā Ventspils Augstskola un Ventspils tehnikums, kā arī pats Lembergs, viņa sieva, viens no vietniekiem un citi.

    Biedrības vienīgos ienākumus veido biedru naudas. Atsevišķiem biedriem tās ir iespaidīgas. No dažādiem avotiem de facto noskaidroja, ka, piemēram, dotējami pašvaldības uzņēmumi - Kurzemes filharmonija un Olimpiskais centrs Ventspils biedru naudās maksā no 30-40 tūkstošiem eiro gadā katra. 36 tūkstošus eiro ieskaita pati dome, de facto iepriekš uzzināja aģentūrā.

    Iespējams, liels biedra naudas maksātājs ir Lemberga vadītā brīvosta. Piemēram, tās 2015. gada budžeta ailē "mārketingam caur asociācijām un aģentūrām" pieminēti 372 tūkstoši eiro, bet nav atšifrēts, cik daudz nonāk tieši Ventspils attīstības aģentūras kasē."

    www.diena.lv

  • 0
    Pilsēta 11.12.2019, 16:34:46

    Tad jau tomēr ir baigais vecis.

  • 0
    Prof.Preobraženskis VI 11.12.2019, 16:42:26

    http://www.ltbassociation.lv/1-2/

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: