Nākamnedēļ izsludināta maksātnespējīgās AS "Ventspils maiznieks" pirmā kreditoru sapulce. Tā notiks 1.decembrī plkst.14 Rīgā, Antonijas ielā 7.

Maksātnespējīgās AS "Ventspils maiznieks" kreditoru kopējā prasījumu summa ir vairāk kā 380 000 latu, tostarp vislielāko daļu no šīs summas - ap 280 000 - latu "Ventspils mazinieks" ir parādā Valsts ieņēmumu dienestam. Pavisam uzņēmumam ir vairāk kā 90 kreditoru - lielākā daļa no tiem ir bijušie uzņēmuma darbinieki, ka arī vairāki piegādātāji.

Septembrī Ventspils tiesa pasludināja "Ventspils maiznieka" maksātnespējas procesu. Uzņēmuma saimnieciskā darbība tika apturēta jau pirms maksātnespējas pasludināšanas.

Tiesa, "Ventspils mazinieks" vēl pirms tam bija noslēdzis sadarbības līgumu ar SIA "Matss" par sava zīmola izmantošanu uz laiku, līdz ar to arī tagad, pēc "Ventspils maiznieka" darbības apturēšanas, joprojām var nopirkt SIA "Matss" maizes ceptuvē Saldū ceptu maizi ar "Ventspils maiznieka" logo. Tas, cik ilgi "Matss" turpinās izmantot "Ventspils maiznieka" logo, būs atkarīgs no kreditoru sapulcē pieņemtajiem lēmumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: