Ventspilī notiks Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā organizētā diskusija ciklā „Eirodzīve – kāpēc?”.

Diskusija paredzēta otrdien, 18. maijā, plkst. 17.00.

Jau pagājis vairāk nekā gads kopš Latvija parakstījusi aizņēmuma līgumus ar Starptautisko Valūtas fondu un Eiropas Savienību. Ventspils iedzīvotāji kopā ar ekspertiem spriedīs par to, kāpēc nepieciešams starptautiskais aizdevums, kā tas ietekmējis ikviena sabiedrības pārstāvja dzīvi, kas, kam un vai atskaitās par aizdevuma izlietojumu un vai sociālais dialogs šajā jautājumā vispār pastāv, kā arī citām aktuālām tēmām.

Organizētās diskusijas mērķis ir dalīties viedokļos, lai apzinātu problēmas un meklētu to iespējamos risinājumus. Sarunu vadīs filozofs prof. Igors Šuvajevs, tajā kā eksperti piedalīsies Nordea bankas vecākais ekonomists, Eiropas Komisijas atbalstītā lektoru tīkla EuroTeam biedrs Andris Strazds un Ventspils augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātes lektors Dmitrijs Smirnovs.

Diskusija notiks Ventspils bibliotēkā (Akmeņu ielā 2). Aicinām ikvienu Ventspils iedzīvotāju piedalīties sarunā un izmantot iespēju tikties neformālā gaisotnē, dalīties domās par Latviju Eiropas Savienībā, diskutēt, bagātināt sevi un citus, veidot augsni vērtīgām idejām un paraudzīties uz Eiropas Savienību no cita skatu punkta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: