Ilgus gadsimtus vērtspapīri bija drukāti uz papīra, tirdzniecība ar tiem notika, mutiski vienojoties par cenu noteiktā tirgus vietā – biržā. Tagad vērtspapīri ir dematerializēti. Neviens viņus nav redzējis, tāpat kā neviens, redzot jūsu norēķinu karti, nezina, cik tajā ir naudas.

Elektronisks ieraksts kontā – tā izskatās mūsdienu akciju žūksnis. Uz biržu vairs nav jāiet. Ar informācijas tehnoloģiju palīdzību ir panākts, ka tirgoties ar akcijām, obligācijām, fondu daļām, var jebkurš cilvēks jebkurā pasaules vietā – ja tikai ir dators un interneta pieslēgums. 
 
DNB bankas investīciju speciālistu komanda saviem klientiem jau gadu nodrošina pieeju pasaules finanšu tirgiem caur jaunu, specifisku tehnisko risinājumu – profesionālu finanšu instrumentu tirdzniecības programmu DNB TradeTM, kas piemērota klientiem ar vēlmi patstāvīgi darboties finanšu instrumentu tirdzniecībā – tiešsaistē veikt darījumus ar ļoti plašu finanšu instrumentu klāstu. 
 
DNB bankas finanšu instrumentu tirdzniecības speciālists Ainars Putniņš stāsta: “Investoriem tiek piedāvāta iespēja bez bankas darbinieku starpniecības veikt darījumus ar akcijām, valūtām, CFD, nākotnes līgumiem un citiem finanšu instrumentiem - un sekot tiem līdzi on-line režīmā.”
 
Viņš skaidro, ka DNB TradeTM platforma ir piemērota gan uzņēmumiem, kas vēlas nodrošināties pret nevēlamām cenu svārstībām finanšu tirgos, gan arī privātpersonām. “Šī ir iespēja veikt finanšu instrumentu tirdzniecību gan maziem, gan lieliem investoriem,” stāsta A.Putniņš.
 
Par darījumiem DNB TradeTM platformā tiek piemērota zema komisijas maksa, savukārt pati tirdzniecības platformas izmantošana ir pilnīgi bez maksas - tādējādi ar salīdzinoši nelieliem ieguldījumiem klienti var izmēģināt savus spēkus finanšu tirgū.
 
Interesentiem, kas vēlas pārliecināties par DNB TradeTM platformas funkcionālajām iespējām un priekšrocībām, tiek piedāvāta iespēja izmēģināt platformas demo jeb mācību versiju 90 dienas bez maksas. Rīkojoties ar virtuālo naudu, ikviens var iejusties investora lomā un izmēģināt ne tikai, kā darbojas finanšu tirdzniecības platforma, bet arī gūt priekšstatu par finanšu tirgus specifiku.
 
Atkarībā no situācijas prasībām lietotājs var izvēlēties kādu no trim platformas versijām – lejupielādējamu platformu savā datorā, platformu, kas nodrošina tiešsaistes tirdzniecību no jebkura datora, kam ir pieeja internetam, vai mobilo aplikāciju.
 
Darbojoties no sava tirdzniecības konta, ir iespēja arī ērti pārslēgties no vienas platformas versijas uz citu, izvēloties konkrētajā brīdī piemērotāko variantu. Iespēja veikt darījumus ar finanšu instrumentiem patstāvīgi, no jebkuras vietas, kur vien pieejams interneta pieslēgums, un sev vēlamajā laikā ļauj zibenīgi reaģēt uz svārstībām finanšu tirgos.
 
„Klienti, kas ar DNB TradeTM platformu vēl tikai iepazīstas, aicināti izmantot iespēju bankas darba laikā tērzēt tiešsaistē ar investīciju speciālistiem un uzreiz noskaidrot nepieciešamo informāciju par platformas lietošanu, kā arī risinājumiem, ko arī piedāvā šī platforma” stāsta A.Putniņš. 
 
Lai uzzinātu vairāk par šīs finanšu instrumentu tirdzniecības platformas piedāvātajām iespējām un risinājumiem, aicinām pieteikties bezmaksas konsultācijai vai īpašam semināram par DNB TradeTM platformu. Pieteikties semināram, kas notiks Ventspilī, Lielā Dzirnavu ielā 4, 10. maijā, un uzzināt vairāk par DNB TradeTM var DNB mājas lapā: http://www.dnb.lv/trade/seminari/
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: