Ventspils brīvostas pārvalde piedalījās 11. starptautiskajā izstādē “Transports & Loģistika” Minskā, Baltkrievijā. Latvijas nacionālajā stendā par sadarbības iespējām stāstīja lielākie transporta un loģistikas nozares pārstāvji – Latvijas dzelzceļš, lidosta, Ventspils, Rīgas un Liepājas ostas.

Starptautiskajos nozares pasākumos Ventspils brīvostas pārvalde prezentē sadarbības iespējas ar Ventspili, tai skaitā kravu transportēšanas priekšrocības caur Ventspils ostu, tās termināļiem, kā arī sadarbību ar stividorkompānijām un ostas plašās industriālās zonas izmantošanu.

Izstādes atklāšanas ceremonijā piedalījās arī Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks Uldis Reimanis. Ventspils brīvostas pārstāvji viesojās arī Latvijas vēstniecībā Baltkrievijā, kā arī tikās ar Ķīnas-Baltkrievijas industriālā parka "Lielais akmens" vadību. Izstādes ietvaros notika nozares semināri un konferences, kur tika pārrunāta arī jaunā Ķīnas Zīda ceļa "Viena josta, viens ceļš" loģistikas jautājumi.

“Transports & Loģistika” Baltkrievijā notiek jau 11. gadu, un šogad izstādi pārstāvēja 76 kompānijas no 9 pasaules valstīm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: