Pagājušajā gadā “Ventbunkers” pārkraušanas apjomi auguši par 31%. Neskatoties uz ziemīgajiem laika apstākļiem pērnā gada nogalē, decembris izrādījies gada ražīgākais mēnesis.

Ventspils tranzītuzņēmums AS “Ventbunkers” pagājušajā gadā kopumā pārkrāvis 3,06 miljonus tonnu naftas produktu, kas ir par 31% vairāk kā 2011. gadā, noskaidrojies pēc šī gada sākumā veiktās Sabiedrības pārkraušanas apjomu analīzes. Tieši pagājušā gada decembris kļuvis par ražīgāko mēnesi visa gada laikā un terminālā 2012. gada decembrī pārkrautas 330 573 tonnas naftas produktu.

Īpaši labus rādītājus 2012. gadā “Ventbunkers” sasniedzis tumšo naftas produktu pārkraušanas jomā, un mazuta pārkraušanas apjomi pērn pieauguši pat par 55%. Pērn termināls par 5% palielinājis arī gaišo naftas produktu pārkraušanu.

AS „Ventbunkers” iespējams vēl kāpināt pārkraušanas apjomu, tā kā termināla kapacitāte pieļauj arī turpmāku apjomu palielināšanu.

 

Akciju sabiedrība "Ventbunkers" dibināta 1994. gadā un savu darbību veic Ventspils Brīvostas teritorijā. Galvenokārt tiek nodrošināta naftas produktu pieņemšana no dzelzceļa vagoncisternām. AS "Ventbunkers" kopējā pārkraušanas jauda var sasniegt 7 milj. tonnu gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: