Uzsniegot nelielai sniega kārtai, Ziemas dienests uzsācis A, A1 un B klases ielu kaisīšanu ar pretslīdes materiālu. Kaisīšanas darbus kopš plkst. 5.00 rītā veic četras automašīnas, kas aprīkotas ar tehniskās sāls kaisīšanas iekārtām, savukārt veloceliņus no nelielās sniega kārtas attīra divas mehāniskās tīrīšanas traktorvienības.

Saskaņā ar meteoroloģiskajiem datiem, dienā saglabāsies apmācies laiks un daudzviet gaidāms sniegs. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš un maksimālā gaisa temperatūra būs +1…-3°.

Ziemas dienests visu diennakti nodrošina tehnikas vienības dežūras un atbildīgie darbinieki dežūru laikā veic intensīvu un apzinīgu darbu, regulāri apsekojot ielu stāvokli, lai nepieciešamības gadījumā uzsāktu ielu tīrīšanu un apstrādi ar pretslīdes materiālu.

Ielas tiek tīrītas un apstrādātas ar pretslīdes materiālu prioritārā secībā, saskaņā ar Ventspils pilsētas ielu sadalījumu ziemas uzturēšanas klasēs.

Iedzīvotāji tiek aicināti būt saprotošiem un ņemt vērā, ka nepieciešams laiks, lai apstrādātu visas ielas ar pretslīdes materiālu, kā arī aicinām autovadītājus ikdienā novērtēt laika apstākļus un izvēlēties pareizu braukšanas ātrumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: