Drīzumā no ziemas sezonas tiks modinātas Ventspils strūklakas, lai iepriecinātu ventspilniekus un pilsētas viesus. Tādēļ, lai laikus sagatavotos strūklaku sezonas atklāšanai, p/i “Komunālā pārvalde” šobrīd veic to apsekošanu un sagatavošanu, lai jau tuvākajā laikā tās varētu ieslēgt.

Lai iedzīvotājus un pilsētas viesus priecētu visas deviņas pilsētas strūklakas, tām pašlaik tiek veikta dzinēju mehānismu profilaktiskā apkope, baseinu tīrīšana, strūklaku dekoratīvo elementu daļu attīrīšana no nogulsnēm un uzspodrināšana, kā arī visu ziemā noņemto tehnoloģisko iekārtu uzstādīšana. Tāpat tiek veikta bojāto detaļu un mehānismu nomaiņa, nepieciešamības gadījumā – to remontēšana un atjaunošana. Lielā laukuma strūklakas “Valzivs” papildus esošiem sezonās atklāšanas sagatavošanas darbiem mastos tiek iekārti karodziņi.

Strūklakas tiks ieslēgtas, nostabilizējoties laika apstākļiem - kad vidējā diennakts temperatūra būs ne mazāka par +5 grādiem.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -3
    qwerty 10.04.2019, 13:02:26

    Strūklakas tiks ieslēgtas, nostabilizējoties laika apstākļiem... Ha ha, nu es Jūs ,,VB'' pieķēru ! Tiks ieslēgtas ! Nevis modinātas...ha,ha

  • -7
    .Barons. 10.04.2019, 15:30:00

    To ir rihtig.To Fontān neir Cilvēk,ko modinat.Viņ varet tig ieslēgkt.Le zinat.

  • -6
    Pr.Preobraženskis F.F 11.04.2019, 19:43:46

    Vai pie tās strūklakas,kas bildē,čigāni atkal ies vešu mazgāt?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: