Sākoties sniegputenim, šorīt no plkst. 10 Ventspilī uzsākta aktīva sniega tīrīšana un ielu kaisīšana ar pretslīdes materiālu. Ceļu segumu tīrīšanas un kaisīšanas darbi primāri tiek veikti galveno ceļu A, A1 un B klases ielās.

Pašlaik pilsētas ielās nodarbinātas 7 ziemas dienesta sniega tīrīšanas vienības – 5 smagās automašīnas/sniega tīrītāji ar pretslīdes materiāla kaisītājiem, 2 riteņtraktori ar frontālajām sniega lāpstām, kas veic veloceliņu tīrīšanu, attīrot brauktuves no sniega.

Dienas laikā vairākkārt gaidāma snigšana, tādēļ attiecīgie dienesti aicina iedzīvotājus būt saprotošiem – pilsētas teritorija no sniega tiek attīrīta pakāpeniski.

PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" atgādina, ka ielas tiek tīrītas prioritārā secībā, saskaņā ar Ventspils pilsētas ielu sadalījumu ziemas uzturēšanas klasēs. Sniega snigšanas gadījumā darbs pilsētā tiks turpināts visas dienas un nākamās nakts garumā.

Ziemas laikā Ventspilī visu diennakti tiek nodrošinātas tehnikas vienības dežūras un atbildīgie darbinieki dežūru laikā regulāri apseko ielu stāvokli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: