Ventspils dārznieces turpina pilsētas izrotāšanu ar rudenīgu ziedu rotu, izvietojot pilsētā rudens puķu piramīdas un stādot pilsētas dobēs rudens sezonas laika apstākļiem un noskaņai atbilstošas dažādu krāsu ilgziedētājas - krizantēmas.

Pilsētas teritorijā tiks izvietotas 11 rudens ziedu piramīdas, kas pildītas ar dažādu krāsu - baltām, dzeltenām, oranžām un bordo krizantēmām, heiherām, bet rudens vējiem līdzi plīvos piramīdās ievietotie akcenti - graudzāles. Ziedu piramīdas tiks novietotas Pārventas centrā, Kuldīgas – Ganību – Platās ielu krustojumā drošības saliņā, līdzās vides skulptūrai Gaismas govs, Lielā prospekta un Brīvības ielas krustojumā, Rātslaukumā un citur pilsētā.

Pilsētas apstādījumi - dobes tiks papildinātas ar spilgti košām 1620 bordo, rozā, sarkanām un baltām krizantēmām, viršiem, 144 dekoratīvajiem kāpostiem un 48 graudzāļu stādiem.

Arī rudenī pilsētas dārzniecēm un puķu sievām darba netrūkst - pavisam drīz pilsētas puķu dobes tiks papildinātas ar jauniem 141 440 sīpolpuķu sīpoliem, tostarp 86 480 tulpju, 19 530 narcišu, 12120 krokusu, 1 400 hiacinšu, 100 kamasiju, 4450 anemoņu, 60 eremūru, 4600 muskaru un 127 kv. m tulpju miksu, lai pēc ilgās ziemas pavasarī pilsētas ielas atdzīvotos krāsās un ar jaunu sparu priecētu pilsētniekus un viesus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: