Šodien apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa visu kategoriju ceļiem visā Latvijā, liecina ceļu uzturētāju "Latvijas valsts ceļi" informācija.

Pēc ceļu uzturētāju datiem, atsevišķos, Vidzemes, Valmieras, Jelgavas un Ventspils šoseju posmos braukšanas apstākļi tomēr esot apmierinoši.

Šorīt autoceļi ir sniegoti un lietus dēļ daudzviet apledojuši, tāpēc braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Ceļi tiekot tīrīti no sniega un apstrādāti pret apledojumu. Uzturēšanas darbi tikuši sākti pirms plkst. 3.

Arī braukšanas apstākļi pa reģionālajiem ceļiem ir apgrūtināti. Šo ceļu brauktuves ir sniegotas un apledojušas, vietām tās klāj sniega un sāls maisījums. Braukšanas apstākļi pa vietējas nozīmes ceļiem ir apgrūtināti visā Latvijā, turklāt uz šiem ceļiem ir iespējami arī sniega sanesumi.

Meteoroloģiskā informācija liecina, ka dienā turpinās snigt un Latgalē arī līt sasalstošs lietus, kas uz ceļiem veidos apledojumu, tāpēc "Latvijas valsts ceļi" aicina autovadītājus iespēju robežās atturēties no braukšanas vai būt īpaši uzmanīgiem, izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas režīmu, ievērot distanci un ieplānot braucienam papildus laiku.

 

Leta

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: