Gan šajā darba nedēļā, gan Lieldienu brīvdienās pāri Latvijai virzīsies vairākas plašas mākoņu un nokrišņu zonas, kas teritorijas lielākajā daļā palaikam atnesīs lietu, dažās dienās arī sniegu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Šodien, 10. aprīlī būs silts un vējains laiks, Kurzemē izsludināts dzeltenais brīdinājums par dienvidu, dienvidrietumu vēja brāzmām līdz 21 metram sekundē.

Turpmākās dienas gaidāmas krietni vēsākas un mākoņainākas, palaikam līs un snigs. Nedēļas sākumā brāzmains vējš pūtīs daudzviet Latvijā, bet nedēļas otrajā pusē tas saglabāsies brāzmains vien vietām, galvenokārt jūras piekrastē. Gaisa temperatūra naktīs gaidāma +1..+6 grādu robežās, dienas nebūs siltākas par +4..+9 grādiem.

Pēc pašreizējām prognozēm nedēļas nogalē Latvijā turpinās ieplūst aukstas gaisa masas un gaidāms nokrišņiem bagāts laiks, iespējams arī sniegs. Gaisa temperatūra turpinās pazemināties, un nakts laikā tā atsevišķās vietās var būt pat pāris grādu zem nulles, bet dienas laikā gaisa temperatūra būtiski neatšķirsies no iepriekšējām dienām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: