Ventspilī ir notīrītas un nokaisītas visas galvenās ielas, un šorīt sākta mazākas nozīmes ielu tīrīšana no sniega, informēja pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" valdes priekšsēdētājs Gaitis Celms.

Sniega sega Ventspilī izveidojās svētdien, 6.novembrī, bet jau kopš 4.novembra, gatavojoties snigšanai, pilsētā tika sāktas diennakts sniega tīrīšanas dežūras.

Šodien līdz plkst.9 Ventspilī bija notīrītas un nokaisītas visas A, A1 un B klases ielas un B klases stāvlaukumi, kā arī tiek veikta veloceliņu tīrīšana. Pašlaik ielu tīrīšanā un apstrādāšanā ar pretslīdes materiālu nodarbinātas četras smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, un viena traktortehnikas vienība. Šorīt plkst.9 sākta mazākas nozīmes jeb C klases ielu tīrīšana. Ventspilī visu diennakti tiek nodrošinātas tehnikas vienības dežūras, un atbildīgie darbinieki dežūru laikā regulāri apseko ielu stāvokli.

Ielas ziemas sezonā tiek tīrītas prioritārā secībā saskaņā ar Ventspils pilsētas ielu sadalījumu ziemas uzturēšanas klasēs.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Blondīnīte 07.11.2016, 14:47:30

    Pāgājušo nakti ap diviem naktī tika tīrīta C klases iela.
    D klases ielas ganvar netīrīt vispār, galvenais, ka velo celiņi notīrīti.
    Bet tā ir Ventspils īpatnība katru gadu. Veloceliņi spīd un laistās, kamēr D klases ielas sniegu kalniem pilnas

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: