Ir noslēdzies iepirkums, kas paredz 15 jaunu soliņu uzstādīšanu Lielajā laukumā.

Papildu soliņi būs ekvivalenti esošajiem soliņiem: viena soliņa daļa ar atzveltni, otra bez. Soliņu uzstādīšana paredzēta septembra vidū.

Par papildu soliņiem savā iknedēļas preses konferencē pastāstīja arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs:

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=rHlssTVFD4U (13:00 – 13:39)

P/i „Komunālā pārvalde” atgādina, ka Lielā laukuma apmeklētāju un pa laukuma aptverošajām ielās braucošo automašīnu vadītāju ērtībām, pašlaik tiek vērtēta jaunās strūklakas darbības ierobežošana spēcīga vēja apstākļos, lai šādos gadījumos strūklakas ūdens neizplatītos pa visu Lielo laukumu un laukumam pieguļošajām ielām.

Pašlaik automātiska strūklakas efektu atslēgšanās iestatīta pie vēja brāzmām 20 m/s, taču šis lielums vēl tiks vērtēts, un eksperimentu rezultātā noteikts optimālais vējā ātrums, pie kāda strūklakas darbība jāierobežo. Iespējams, tas tiks samazināts. Aicinām arī iedzīvotājus izteikt savus novērojumus un priekšlikumus!

Par strūklakas darbības ierobežojumiem savā iknedēļas preses konferencē pagājušajā nedēļā runāja arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs:
VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=GTP8nm7ftp0 (sākot ar 03:16)

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    norge 18.08.2016, 22:35:43

    un celot muzikas skolu visu to ko tur sataisija atstas savas vietas vai demontes un pec tam atkal uztadis par nodolu maksataju naudu , vai ari ka
    ???

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: