Latsvillas mototrasē Zorģos ar Latvijas un Lietuvas motosportistu piedalīšanos tika aizvadīts L.A.M.A. motokrosa čempionāta sestais posms. Līdz sezonas beigām vēl ir atlikuši divi posmi, no kuriem nākamais norisināsies Madonā, bet fināla posms septembrī atgriezīsies šajā pašā mototrasē.

Mūsu pilsētas krāsas šajā posmā aizstāvēja pieci motokrosa entuziasti. 85 cm3 klasē uz starta stājās Ansis Anševics un Rihards Elpers, turklāt divu braucienu summā abiem mūsu braucējiem bija vienāds punktu skaits. Ņemot vērā otrā brauciena rezultātu, piektajā vietā ierindojās Rihards, bet Ansim, kam nācās izstāties tehnikas dēļ, sestā.

Iesācēju klasē patīkami iepriecināja Oskara Meira atgriešanās trasē pēc traumas izārstēšanas. Lai gan pats motobraucējs nejūtas vēl īsti vesels, vēlēšanās startēt sacensībās izrādījusies spēcīgāka. Starp 27 motobraucējiem Oskaram pirmajā braucienā 12. vieta, bet otrajā – augstā astotā, kas divu braucienu summā ļāva izcīnīt desmito vietu.

Spēcīgākajās 16+ un Open F klasēs pie starta barjeras stājās Eduards Rozenbergs, kam tās bija pirmās sacensības pēc ilgāka pārtraukuma, un Otto Leinerts-Neilands. Eduards izcīnīja 11. vietu divu braucienu summā 16+ klasē, bet Otto –14. vietu Open F konkurencē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: