Sestdien, 7. martā, no plkst. 10.00 līdz 14.00, Ventspilī, Reņķa dārzā notiks akcija – talka “Sniegpulkstenīšu dārzs Reņķa dārzā”!

Pasākumā piedalīties tiek aicināts ikkatrs, kam ir savas sniegpulkstenītes, kuras kā daļiņu no sava dārza un pavasara prieka vēlētos dāvināt mūsu Ventspilij! Ļoti ceram, ka visiem kopā mums izdosies Reņķa dārzu dažu gadu laikā padarīt par vienu no Ventspils pavasara brīnumiem – lielāko sniegpulkstenīšu dārzu Latvijā!

 

Atsaucoties uz ilggadējā Ventspils apstādījumu apsaimniekotāja, dārzu mākslas uzņēmuma SIA „Galantus” aicinājumu – iniciatīvu (informācijai: uzņēmuma nosaukumā ietverts sniegpulkstenīšu nosaukums latīņu valodā – ‘Galanthus nivalis’), organizēt šādu akciju-talku, vienlaicīgi dāvinot pilsētai vairākus simtus sniegpulkstenīšu stādu, Ventspils pilsētas pašvaldība aicina ikvienu ventspilnieku aktīvi iesaistīties savas pilsētas izdaiļošanā.

 

Sniegpulkstenīšu stādīšanas talkā aicinām piedalīties ikvienu, kam dārzā vai sētmalē skaisti zied sniegpulkstenītes, uzdāvinot kādu ceru no tiem pilsētai, lai par to ziedēšanu priecātos visi pilsētnieki un mūsu viesi. Esat laipni aicināti piedalīties, tos pašrocīgi iestādot kopīgi organizētā talkā!

 

Talkas norises vieta – Reņķa dārzā pie gājēju tiltiņa, ejot no Sporta ielas, starp pagājušajā gadā uzstādītajām bērnu rotaļu iekārtām „Mārīte” un „Sienāzis” un vides objektu „Ķemme”.

 

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: