Ja vēl nedēļas pirmajās dienās gaisa temperatūra dienā sasniegs plus 10 grādu atzīmi vai pakāpsies nedaudz virs tās, uz nedēļas beigām gaisa temperatūra pakāpeniski pazemināsies, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Būtiskus nokrišņus sinoptiķi šonedēļ nesola, tomēr debesis lielākoties būs apmākušās, gaidāma arī migla. Nedēļas pirmās naktis aizvien vēl būs siltas - ap plus 5, plus 10 grādiem, bet naktī uz piektdienu, 14. novembri, gaisa temperatūra jau pazemināsies līdz plus 2, plus 5 grādiem. Arī dienā piektdien vairs nebūs siltāks par plus 2, plus 7 grādiem.

Nedēļas nogalē nokrišņi vēl nav gaidāmi, taču pieņemsies spēkā austrumu virziena vējš, kas radīs sajūtu, ka ir vēsāks, nekā rāda termometra stabiņš. Naktīs gaisa temperatūra pazemināsies līdz plus 3, mīnus 2 grādiem, bet dienā tā būs plus 1, plus 5 grādu robežās.

Būtiskākas laika apstākļu izmaiņas tiek prognozētas no 17. novembra līdz 20. novembrim, kad Latviju šķērsos nokrišņu zonas un lietu varētu nomainīt sniegs un slapjš sniegs.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: