Pašvaldības SIA “ŪDEKA” atgādina par attālināto skaitītāju rādījumu nolasīšanas pakalpojumu privātmāju īpašniekiem.

Privātmāju īpašniekiem, kuru ūdens patēriņa skaitītāji atrodas mājas iekšienē, katru mēnesi no 25. līdz 28. datumam ir jāpaziņo ūdenssaimniecības uzņēmumam skaitītāju rādījumi. Pašvaldības SIA “ŪDEKA” kopš šā gada februāra mēneša piedāvā par maksu attālināti nolasīt ūdens patēriņa skaitītāju rādījumus. Galvenā attālinātās datu nolasīšanas sistēmas priekšrocība ir ērtība un precizitāte - katru mēnesi nav jāatceras par rādījumu paziņošanu un nav jāsatraucas par cilvēcisko kļūdas faktoru, nolasot skaitītājus. Nereti skaitītāji ir uzstādīti vietās, kur tiem nevar ērti piekļūt, tādēļ precīzu rādījumu nolasīšana ir apgrūtināta un var ieviesties kļūdas.

Pieteikties attālinātam skaitītāju rādījumu nolasīšanas pakalpojumam savā īpašumā var, zvanot pa tālruni 63607285 vai rakstot uz e-pastu udensmeritaji.udeka@ventspils.lv. Vienas datu pārraides sistēmas uzstādīšana privātmājā vienam skaitītājam izmaksā 49,97 EUR ar PVN un tas ir vienreizējs maksājums. Savukārt ikmēneša maksa par datu pārraides sistēmas apkalpošanu ir 0,96 EUR ar PVN vienai adresei.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā klienti aicināti sazināties ar pašvaldības SIA “ŪDEKA” Ūdensmērītāju daļas speciālistiem!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: