Pašvaldības SIA “ŪDEKA” informē, ka šodien, 8.aprīli ap plkst. 13 notika ūdensvada avārija Inženieru ielā daudzdzīvokļu māju rajonā. Ņemot vērā ūdensvada bojājuma apmēru un sarežģītību, remontdarbus būs nepieciešams turpināt.

Lai iedzīvotājiem neradītu neērtības Lieldienu svētkos, nolemts darbus turpināt pēc svētku brīvdienām. Par gaidāmajiem remontdarbiem un ūdens padeves atslēgumiem precīzāka informācija vēl sekos.

Pašvaldības SIA “ŪDEKA” informē, ka avārijas dēļ šodien ir iespējama ūdens uzduļķošanās mājās visā Jaunpilsētas rajonā. Uzņēmums aicina notecināt ūdeni pirms lietošanas.

Jau informēts, ka avārijas vietā visu dienu strādāja uzņēmuma speciālisti, lai novērstu radušās problēmas. Sakarā ar avārijas novēršanas darbiem, uz laiku tika pārtraukta ūdens padeve sekojošās adresēs – Inženieru ielā 79, 81, 85, 87, 89, 93, 95, 97, 99. Nepilnas stundas laikā tika atrasta precīza bojājuma vieta un jau pirms pulksten 14 bez ūdens palika vairs tikai viena māja – Inženieru ielā 99.

Ūdens padeves pārtraukumā laikā pieeja tīram ūdenim tika nodrošināta no specialās dzeramā ūdens mucas, kas novietota pie Ventspils Augstskolas.

Pašvaldības SIA “ŪDEKA” atvainojas iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām un pateicamies par izpratni!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: