Jauno futbola sezonu ar zaudējumu sākuši FK Ventspils futbolisti, kas Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā viesos nespēja apspēlēt FK Jelgava, papildlaikā piekāpjoties 1:2.

Pēdējo divu gadu kausu ieguvēju cīņa sākās ar aukstu dušu viesiem, jo jau ceturtajā minūtē rezultātu atklāja mājinieks Vladislavs Kozlovs. Kā lai nepiemin, ka brīdi pirms tam izgājienu vienatnē pret Marku Boganovu neizmantoja Eduards Višņakovs... Puslaika vidū FK Ventspils futbolisti ar veiksmes un mājinieka Aleksandra Gubina palīdzību panāca izlīdzinājumu – Igors Cigirlašs sita, Ahmeds Abdulataofiks patrucēja, bet galu galā bumba trāpīja vārtos.

Gan pirmā puslaika turpinājumā, gan otrajā puslaikā krietni labākas iespējas gūt vārtus bija ventspilniekiem, taču allaž traucēja vai nu pašu neprecizitāte, vai Bogdanova lieliskā spēle. Pamatlaikā vārtu vairāk nebija un mačs turpinājās papildlaikā. Komandas spēlēja visai piesardzīgi, laiku pa laikam tomēr noorganizējot ko puslīdz bīstamu. Atkal jau biežāk bīstami uzbruka FK Ventspils, taču bumba vārtos nelidoja. Lielisku iespēju pirmā papildlaika beigās izniekoja Kaspars Svārups, pēc Abdulataofika piespēles, neviena netraucēts, ar galvu sita pāri vārtiem.

 Mača liktenis izšķīrās otrajā papildlaikā, kad otros vārtus mačā guva Kozlovs, izmantojot ventspilnieku aizsardzības mirkļa vājību – 1:2. Atlikušajās desmit minūtēs dzeltenzilie pāris reizes sakūra pirti pie mājinieku vārtiem, taču paša galvenā – precīza sitiena – nebija.

Līdz ar to ventspilnieki izstājas no kausa izcīņas un jau var sākt atvadīties no trofejas, kas pērn iegūla komandas balvu skapī. Jau 25. Martā komanda aizvadīs pirmo spēli Latvijas čempionātā, viesos tiekoties ar virslīgas debitantiem Spartaks.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: