Olimpiskā centra Ventspils pilsētas basketbola čempionātā 2. divīzijas līdervienību mačā Bērzi PLUS sagādāja pirmo zaudējumu Tārgales/ZS Krasti spēlētājiem.

Pirms šī mača abas komandas vēl nebija piedzīvojušas zaudējuma rūgtumu (abām pa četrām uzvarām). Pirmajā ceturtdaļā uzvarēja tārgalnieki, bet, ejot puslaika pārtraukumā, 7 punktu pārsvars jau bija Bērziem PLUS. Pirms pēdējām desmit minūtēm abas komandas šķīra vairs tikai trīs punkti (61:58 par labu Bērziem). Šajā spēles nogrieznī un arī visā mačā uzvaru ar 78:73 (22:24, 18:9, 21:25, 17:15) izcīnīja Bērzi PLUS, līdz ar to turpinot čempionātu bez zaudējumiem.

Uzvarētāju sastāvā neapturams bija Andris Bāris, kas pretinieku grozā sameta 35 punktus. Savukārt zaudētājiem labākais punktu guvējs bija Reinis Ziemelis, kura kontā 19ači.

Apskati foto!

Savukārt kārtējo uzvaru Rietumu līgas turnīrā izcīnījušiBaltijas Ekspreša basketbolisti, kas izbraukumā ar 82:75 pieveica vienu no līgas labākajām vienībām – Pāvilostas novada komandu. Labākie punktu guvēji Ekspreša sastāvā, kā jau ierasts, bija Mārtiņš Auns un Pēteris Rudzājs, kuri guva attiecīgi 21 un 16 punktu.

Čempionāta kopvērtējumā Baltijas Ekspresis ar 12 uzvarām un 2 zaudējumiem ieņem otro vietu, līderi ar 11 uzvarām un 1 zaudējumu ir Talsu komanda. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: