Ventspils 10. čempionātā kērlingā noskaidrotas komandas, kas cīnīsies par zelta godalgām – finālā spēkiem mērosies regulārās sezonas līderi IceSharks un Arbo.

Ceļš līdz finālam gan sanāca visai interesants. Lai gan regulārajā sezonā Arbo abas reizes pieveica IceSharks, šoreiz labākas izrādījās haizivis, svinot uzvaru 9:7 un tā uzreiz iekļūstot finālā. Kokapstrādātājiem nācās gaidīt uz pirmā četrinieka otro maču, kurā kļuva zināms viņu pretinieki pusfinālā. Pašreizējās čempiones Pērles arī ļoti spraigā cīņā ar 5:8 piekāpās Co2 komandai, kas nozīmēja, ka augstāk par trešo vietu komanda šosezon netiks. Cīņā par bronzu pretī vēlreiz nāks Co2komanda, kas pusfinālā īsti nespēja turēties pretī saniknotajam Arbo – 2:16.

Atbilstoši regulārās sezonas rangam pāri sadalījās arī cīņā par 5.-8. vietu. Lavīna(regulārajā sezonā 5. vieta) pirmajā spēlē gan piekāpās 33+ spēlētājiem (6), bet pēc tam pieveica Ice Storm (7)komandu un tika pie iespējas pacīnīties par piekto vietu čempionātā. Viesuļi par astoto vietu cīnīsies ar Quattro (8) jauniešiem.

Godalgu un pārējo vietu ieguvēji kļūs zināmi 18.martā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: